top of page
  • Foto van schrijverIra Slikker

SPECIAAL AANBOD: the heart of the matter

Bijgewerkt op: 15 okt. 2020

Iedere keer dat je met je partner praat, geef haar/hem dan iets om te voelen, iets om te onthouden en iets om te doen


Wie: Voor iedereen die wil dat hun relatie zijn hoogste potentieel bereikt

Wat: 14 opdrachten voor 14 dagen

Waar: Thuis

Waarmee: 2 stoelen, kaarsen en een klok

Welke wijze: In stilte

Wanneer: 0,5 uur per avond

Waarom: Verfrissing op het gebied van begrijpen – repareren – versterken waar elke

relatie van kan profiteren

Investering: €99,00

Geldig tot: Zolang de maatregelen van de overheid tegen de verspreiding van het

Coronavirus gelden, blijft het scherpe aanbod van kracht

Kort & Krachtig impuls

Iedere dag worden we overspoeld met vervelende berichtgeving over COVID-19. En dat is logisch in tijden van crisis, want het treft ons allemaal. Alles wat we als vanzelfsprekend zijn gaan beschouwen, blijkt ineens toch niet zo te zijn. Maar ondanks alle ellende, ontstaan in deze crisis ook mooie dingen, laten we als land zien hoe sterk, slim en solidair we zijn en heeft het massaal thuiszitten ook z'n voordelen voor mens en natuur. Als relatiecoach hoop ik van harte een steentje bij te kunnen dragen aan alle positieve initiatieven, met een speciaal en aantrekkelijk aanbod. Het coronavirus dwingt ons tot bezinning, stil staan bij wat echt belangrijk is. Voor deze uitzonderlijke periode heb ik een pakket ontworpen dat je op een spannende, leuke en gezellige manier uitdaagt weer tot de kern van de zaak te komen.

14 dagen -> 1/2uur per dag

Het pakket ontvang je digitaal en bestaat uit 14 enveloppen met daarin voor elke dag 1 opdracht. In de ochtend openen jij en je partner de enveloppe van de dag waarin voor beide partners dezelfde opdracht staat beschreven. Over de inhoud van de enveloppe mag gedurende de dag niet met elkaar gesproken worden, dat bewaren jullie voor de avond. Wel kun je overdag je alvast je gedachten laten gaan over waar je het in de avond met elkaar over gaat hebben. In de 14 avonden maak je een half uur vrij om met elkaar de opdracht uit te voeren.

Wat is het resultaat?

Tijden van crises zijn niet alleen de beste voedingsbodem voor vernieuwing en verdieping in de wereld, maar ook voor je relatie. Na 14 dagen met elkaar in gesprek te zijn geweest, sta je scherp en fit in je relatie.

Meld je aan

Geef je relatie een uniek cadeau! Uiteraard kun je het ook aan dierbaren schenken.

Vraag het pakket aan door een mailtje te sturen naar: ira@irarelatiecoach.nl

Binnen 2 dagen ontvang je het pakketje per mail.


bottom of page