top of page
  • Foto van schrijverIra Slikker

Single? Laat je niet gek maken!

Bijgewerkt op: 21 dec. 2020

Ben jij single en wil je een relatie? Dan ligt dat ook zeker binnen jouw bereik.


Wat je bij het vinden van de juiste partner goed kan helpen, is jezelf allereerst wat vragen te stellen. Een van de belangrijkste vragen die je kunt stellen is of je om de goede redenen een partner in je leven wilt hebben. Het is goed voor jezelf en belangrijk voor een toekomstige relatie, eens met volledige aandacht over het antwoord na te denken. Heb de moed volledig open en eerlijk naar jezelf te luisteren.


Trouwen, samenwonen of latten, is niet iets wat je móet doen. Ik geloof nu niet, en heb ook nooit geloofd, dat elke vrouw/man moet trouwen of een vrouw/man in haar/zijn leven moet hebben om compleet of gelukkig te zijn. Een partner in je leven kàn goed zijn, àls je de goede vindt. Het is gezond een partner te willen. Maar, een partner is niet iemand die je nodig hebt of die je nodig móet hebben.


Als je een waardevolle liefdesrelatie om de goede redenen wilt hebben, dan zul je zelf de liefde van een ander waard moeten zijn. Daar kun je je goed op voorbereiden zodat je geliefd kunt worden, en blijven. In de lockdown kun je daar misschien goed de tijd voor nemen. Door onder andere een eigen en stevig fundament te leggen waarop een liefdesrelatie gebouwd kan worden. Ik help je graag je toekomstige relatie alle mogelijke voordelen mee te geven. Online of in een 1,5-meter-gesprek.Comentários


bottom of page