top of page
  • Foto van schrijverIra Slikker

De Gift Card: om te schenken aan vrienden en familie

Er is altijd ruimte voor groei in ons liefdesleven, want liefde gedijt niet zonder bloei. Liefde is de wil om de ontwikkeling van jezelf of een ander te voeden. Speciaal voor de feestdagen heeft Ira Relatiecoach daarom een lief cadeau gemaakt: de Gift Card. Het is een cadeau dat je geeft uit liefde aan iemand die je na aan het hart ligt.

Ontdek het perfecte cadeau

Het is een virtueel geschenk dat altijd verrast èn past; een hartverwarmend gesprek met Ira Relatiecoach. Met als doel iemand die je dierbaar is te inspireren. Of het nu je afgestudeerde kind betreft, een single vriendin, gescheiden broer of je eigen relatie aangaat, dat maakt niet uit. Praten hoeft niet, alleen luisteren kan ook. Ira Relatiecoach sluit zich naadloos aan bij de fase waarin de uitverkorene zich bevindt.


Het geschenk dat terug geeft

Wanneer je een Gift Card afneemt, laat Ira Relatiecoach 4 bomen planten door Trees for All (CBF-erkend Goed Doel). Zij poten 2 bomen voor een klimaatbestendig bos in Nederland en 2 bomen voor een rivierbos in Ghana.


Gift Card in het kort:

Bedrag Gift Card

Verkrijgbaar in bedragen:

o €130,00 (gesprek van één uur)

o €250,00 (gesprek van twee uur)

Bericht bij geschenk voegen

Het is mogelijk een persoonlijke boodschap bij te laten voegen met een maximum van 100 woorden. Andere mogelijkheid is een suggestie te geven voor onderwerp van gesprek.

Bestellen

Bestel de digitale Gift Card middels een e-mail aan: ira@irarelatiecoach.nl.

Vermeld in de mail:

1) Het gewenste gesprek (één of twee uur)

2) Wel/geen persoonlijke boodschap (kan later gemaild worden) + eventueel hint

3) Naam/adres/woonplaats/emailadres van ontvanger èn verzender

4) Wanneer de Gift Card verzonden dient te worden


Wanneer de bestelling ontvangen is zal Ira contact per mail opnemen. Daarna ontvang je een factuur voor de Gift Card. Wanneer deze voldaan is, kan de Gift Card de volgende dag verstuurd worden. Hiervan wordt je per mail op de hoogte gesteld.


Tot slot

De Gift Card vervalt 24 maanden na aankoopdatum, en is niet te retourneren of inwisselbaar voor contant geld. Het gesprek wordt gevoerd via Microsoft Teams op overeengekomen datum en tijdstip. Voor volledige voorwaarden verwijs ik je naar de Algemene Voorwaarden op www.irarelatiecoach.nl.Comments


bottom of page