top of page
relatiepaspoort_edited.jpg

PREMARITAL COUNSELING

Gefeliciteerd, je hebt de partner van je dromen gevonden! Jullie denken er zelfs over na om samen te gaan wonen, een huis te kopen, te trouwen of kinderen te krijgen. Om je relatie net zo gelukkig te houden zoals die nu is, is premarital counseling een waardevolle investering. In vier coachingsessies geef ik je in een gezellige sfeer en met een dosis humor alle mogelijke voordelen mee om jouw relatie voor te bereiden op de toekomst. Deze workshop is een uitstekend huwelijkscadeau, zwangerschapscadeau of een cadeau voor jezelf en is 100% de investering waard.

WAAROM PREMARITAL COUNSELING?

Niemand heeft de intentie uit elkaar te gaan, maar toch gebeurt het. In ontspannen sfeer bespreken we de meest voorkomende probleemgebieden en zorgen we ervoor dat wat er ook in de toekomst gebeuren gaat, jullie er hand in hand tegen kunnen. Ben je zwanger en wil je je goed voorbereiden op wat gaat komen? Het relatiepaspoort biedt een stevige basis voor de toekomst.
 

HOE WERKT HET?

Bij premarital counseling wordt kort aandacht besteed aan hoe de relatie tot op heden is geweest, maar ligt de nadruk op de toekomst. We gaan in op veelvoorkomende thema’s en vraagstukken van partners zoals familie, geld, kinderen, het verleden, het omgaan met conflicten en hoe jullie communiceren. Zo wordt er een veerkrachtig zelf- en relatiebewustzijn gecreëerd en worden nieuwe vaardigheden aangeleerd. Hierdoor gaan partners elkaar beter begrijpen en zijn ze in de toekomst goed in staat om dilemma’s op een duurzame manier op te lossen.
 

Waar je ook mee worstelt, ik ben er om je te helpen je doelen te bereiken. Neem contact met mij op voor meer informatie.

bottom of page