top of page
Quick scan, page 2.JPG

VERBETER JE RELATIE

Mensen zitten in een relatie en willen niet uit elkaar, maar wel verbetering. Die verbetering kan te maken hebben met allerlei invloeden die effect hebben op de relatie, zoals intimiteitsproblemen, onenigheid over geld of opvoeding, de invloed van (schoon)ouders, vervelende exen, stiefouder zijn, ziekte van een partner of kind, niet kunnen communiceren, vaak ruzie maken, onzekerheid en nog veel meer.  Met behulp van intensieve coachingsessies voor verbetering van je relatie concentreren we ons op één of meerdere geïsoleerde problemen of vraagstukken die je wil oplossen.

WANNEER SCHAKEL JE HULP IN?

Maak je je bijvoorbeeld zorgen over de stabiliteit van je relatie of de toekomst met je partner? Weet je niet hoe je problemen of onzekerheid moet oplossen? Wat er ook aan problematiek binnen je liefdesrelatie speelt, meer voorkomen is altijd beter dan genezen. 
 

HOE WERKT HET?

Geheel afhankelijk van de problematiek kan een traject van minimaal twee tot ongeveer acht sessies in beslag nemen. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur, waarin ik met beide partners samen praat.

Ook als je relatie gezond is, kan dit coachingtraject je meer plezier, vervulling en vrijheid brengen.

Waar je ook mee worstelt, ik ben er om je te helpen je doelen te bereiken. Neem contact met mij op voor meer informatie.

bottom of page