top of page
Serial single, page 2.JPG

SINGLES: DOORBREEK HET PATROON

Wil je graag leren hoe je nu zo efficiënt en effectief mogelijk kunt daten of hoe je een langdurige relatie in stand houdt? Dan is coaching voor singles wellicht iets voor jou. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom relaties bij jou niet standhouden, maar het belangrijkste is je te realiseren dat jij de enige bent die daar iets aan kan doen. Samen komen we erachter wat jij kunt doen om te krijgen wat je wil: een waardevolle liefdesrelatie. 

WANNEER SCHAKEL JE HULP IN?

Jij bent de enige die ervoor kan zorgen dat je een relatie krijgt die precies is zoals je die wenst. Als dat je zelf niet lukt, bijvoorbeeld door bagage uit eerdere relaties, afwijzing, liefdesverdriet of onzekerheid, kan ik je helpen door je gezonder te leren omgaan met obstakels die jou in de weg staan van de relatie die jij wil.
 

HOE WERKT HET?

De duur van het traject is volledig afhankelijk van jouw situatie. We kijken naar eventuele negatieve patronen, verwachtingen, je gedrag en communicatie en hoe je je partners kiest. Kortom, we overkomen eerst het obstakel dat jij bent, en daarna zal alles op zijn plaats vallen.

Na afloop van het traject voor serial singles val je niet meer in dezelfde valkuilen en ben je blijvend veranderd en sterk. Een partner zal in de toekomst anders op je reageren omdat jij anders bent. 

Waar je ook mee worstelt, ik ben er om je te helpen je doelen te bereiken. Neem contact met mij op voor meer informatie.

bottom of page