top of page
Scheidingsbegeleidng, page 2.JPG

BEGELEIDING BIJ SCHEIDING

Dit is een traject voor mensen die besloten hebben te scheiden, gescheiden zijn of in de toekomst verder moeten als alleenstaande ouder. Het gaat er in dit traject om wat je moet en kunt doen om weer zo snel mogelijk een gezonde leefomgeving te krijgen voor jezelf, je partner en je kinderen.

WANNEER SCHAKEL JE HULP IN?

De periode tijdens een scheiding bepaalt grotendeels hoe snel beide partners en de kinderen het geluk erna zullen vinden. Hulp zoeken tijdens een scheiding is dus investeren in je eigen toekomst en die van je kinderen. Het doel is om de schade aan beide partners en hun kinderen zo veel mogelijk te beperken nadat een relatie is stukgelopen. 
 

HOE WERKT HET?

Dit traject is een soort stootkuur, bestaande uit vier intensieve sessies van anderhalf uur.

Wie kinderen heeft blijft na een scheiding een relatie houden. Centraal in mijn aanpak is de beëindigde liefdesrelatie om te buigen naar een relatie die in stand wordt gehouden door gezamenlijke doelen voor de kinderen. Je leert hoe je onzelfzuchtig de pijnlijke gevoelens kunt overkomen, zodat kinderen geen blijvende schade aan de situatie overhouden. 

Waar je ook mee worstelt, ik ben er om je te helpen je doelen te bereiken. Neem contact met mij op voor meer informatie.

bottom of page