top of page
Quick scan, page 2.1.JPG

SAMEN VERDER OF UIT ELKAAR?

Ongeveer 50% van de mensen die gescheiden zijn hebben vroeg of laat spijt van hun beslissing. Hoe kom je erachter of uit elkaar gaan écht is wat je wil, voordat het te laat is? Om ervoor te zorgen dat jij zonder twijfel en zonder spijt de knoop kan doorhakken, werken we samen alle nodige kennis en kunde door om tot de juiste beslissing te komen. Pas wanneer je alle hulpmiddelen hebt benut kun je tot een 100% betrouwbaar antwoord komen op de prangende vraag: gaan we samen verder of gaan we uit elkaar?

WANNEER SCHAKEL JE HULP IN?

Je overweegt je huwelijk of relatie permanent te beëindigen, maar twijfelt of je hier op de lange termijn spijt van gaat krijgen. Een dergelijke beslissing heeft verstrekkende gevolgen en moet niet worden genomen wanneer de spanningen hoog zijn. Ook als je denkt dat de relatie niet meer te redden valt, is het een goed idee om na te gaan of je alle mogelijke hulpbronnen hebt uitgeput.

HOE WERKT HET?

Allereerst moet je tot rust komen zodat je dingen rationeel kunt bekijken. In één gesprek van ruim een uur krijg je, naast theoretische invalshoeken, praktische handvatten aangereikt die je meteen kan toepassen in jouw relatie. We besteden met name aandacht aan jou en jouw rol binnen de relatie. Daarnaast bied ik je een realistisch perspectief op de toekomst, zodat je op een nieuwe manier leert omgaan met je (ex) partner en je de kinderen adequate begeleiding kan bieden.

 

De Quick Scan kost eenmalig €150,00 excl. btw. Sessies kunnen in mijn praktijk plaatsvinden, maar ook via Internet.

Waar je ook mee worstelt, ik ben er om je te helpen je doelen te bereiken. Neem contact met mij op voor meer informatie.

bottom of page