• Ira Slikker

SPECIAAL AANBOD: De crisis als kans, geef je relatie een impuls!

Bijgewerkt: mei 10


Iedere dag worden we overspoeld met vervelende berichtgeving over het Coronavirus. En dat is logisch in tijden van crisis. Alles wat we als vanzelfsprekend zijn gaan beschouwen, blijkt ineens toch niet zo te zijn. Maar ondanks alle ellende, ontstaan in deze crisis ook mooie dingen, laten we als land zien hoe sterk, slim en solidair we zijn en heeft het massaal thuiszitten ook z'n voordelen voor mens en natuur.

Ik hoop van harte dat ik als relatiecoach ook een steentje bij kan dragen aan alle positieve initiatieven, met een speciaal en toegankelijk aanbod. Doordat de thuisisolatie je dwingt tot bezinning, heb je meer ruimte om je relatie vanuit een ander perspectief te zien. Het pakje dat ik voor deze uitzonderlijke uitzonderlijke situatie gemaakt heb, daagt je op een spannende, leuke en gezellige manier uit je relatie te verdiepen.

Voor wie is het?

Of je nu pas bij elkaar bent of in een moeilijk fase in je relatie zit, het pakje haalt het beste uit jullie naar boven.

Wat krijg je?

Het pakje ontvang je digitaal en bestaat uit 14 enveloppen met daarin voor elke dag een opdracht. In de ochtend open je samen de enveloppe, maar je mag niet over de inhoud praten. Gedurende de dag laat ieder zijn gedachten gaan over waar je het in de avond met elkaar over gaat hebben. In de 14 avonden maak je een half uur vrij om met elkaar de opdracht uit te voeren.

Wat kost het?

De investering is uiterst laag, zodat iedereen van het aanbod kan profiteren. Het kost eenmalig €99,00 euro. Zolang de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus gelden, blijft het aanbod van kracht (tot en met 1 september 2020).

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is je eigen huis, stilte, elkaar, een paar kaarsjes en een eierwekker.

Wat is het resultaat?

Tijden van crisis zijn niet alleen de beste voedingsbodem voor vernieuwing en verdieping in de wereld, maar ook voor je relatie. Na 14 dagen je relatie als topprioriteit te hebben gesteld, sta je scherper en fitter in je relatie.

Meld je aan

Ook je relatie een impuls geven? Vraag het pakket aan door een mailtje te sturen naar: ira@irarelatiecoach.nl. Binnen 2 dagen ontvang je het pakje per mail. Ook leuk om cadeau te doen!

ira-logo.png

©2020 bij Ira Slikker-Mordhorst. 
Algemene Voorwaarden en Privacy Policy.