top of page
Hulp bij een relatiecrisis, page 2.JPG

HULP BIJ EEN RELATIECRISIS

Een relatiecrisis gaat gepaard met heftige emoties, zoals radeloosheid, verwijt en boosheid. Wat je eens zoveel blijdschap gaf, is nu een dieptepunt. Je staat voor de keuze: uit elkaar gaan of voor de relatie vechten. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn wil je alles uit de kast te halen om de relatie te redden, maar het lukt samen niet meer. 

WANNEER SCHAKEL JE HULP IN?


Als je er zelf binnen afzienbare tijd samen niet uit kunt komen, is het belangrijk geen overhaaste beslissingen te nemen, maar zo snel mogelijk hulp in te schakelen van buitenaf voordat de relatie definitief beëindigd wordt. Wacht je te lang, is de schade vaak niet meer te overzien en is er geen weg meer terug. Voordat je besluit uit elkaar te gaan, verzetten we samen het werk dat ervoor nodig is om een gefundeerde beslissing te kunnen nemen. Ik kan je helpen om zonder belemmerende emoties een overzicht te creëren van de problemen en de grip op je relatie weer terug te krijgen. Mocht je uiteindelijk toch besluiten dat jullie niet bij elkaar passen, is dat een gezonde, weloverwogen beslissing.

HOE WERKT HET?

Gemiddeld duurt een traject drie maanden, waarbij twee derde van de sessies 1 op 1 zijn, en een derde met beide partners samen. Het is een zeer intensief traject met gesprekken van zo’n anderhalf uur, veel interactief huiswerk en tussendoor contact via e-mail of telefoon. 

De coachingsessies voor hulp bij een relatiecrisis beginnen met individuele sessies waarin beide partners zichzelf op de eerste plaats zetten. Jij bent het fundament waarop een sterke, langdurige relatie gebouwd kan worden. Je krijgt je antwoord op de vraag ‘hoe ga ik nu verder?’, in plaats van ‘waarom overkomt dit mij?’. Zowel de ene als de andere partner heeft door eigen keuzes de relatie gemaakt zoals die is. Partners zullen de verantwoordelijkheid voor het eigen geluk en een gelukkige relatie zelf actief moeten gaan dragen. Obstakels kunnen zo worden herkend, weggenomen en in de toekomst worden vermeden.

Zo min mogelijk schade aan elkaar, familie en kinderen.

SCHADEBEPERKING

Intensieve coaching om de grip op je relatie terug te krijgen.

HERSTEL

Voorkom dezelfde fouten in de toekomst.

PREVENTIE

Waar je ook mee worstelt, ik ben er om je te helpen je doelen te bereiken. Neem contact met mij op voor meer informatie.

bottom of page